About Us

FLORYAD PROD COM SRL

Este una dintre primele companii profesioniste de piese de schimb autohtone si strãine din România, înregistratã la Registrul Comertului sub numãrul J40/24292/15.12.1994.

Înfiintata în 1994, compania noastrã are o bogatã experientã în desfacerea de piese auto de schimb pentru masini autohtone si strãine.

Raportul calitate-pret pe care l-am oferit de-a lungul timpului, ne-a ajutat sã ne consolidãm o reputatie excelentã si sã ne formãm un cerc larg de clienti fideli, dar si un numãr mare de colaboratori, începând de la proprietarii - persoane fizice - de autoturisme si pânã la marile companii.

Comercializarea de piese auto de prim montaj, garantate prin certificate de calitate precum si profesionalismul si experienta noastrã în vânzarea corectã a acestor piese, promptitudinea si seriozitatea cu care onorãm orice comandã, ne recomandã ca fiind una dintre cele mai bune companii de pe piata româneascã de piese auto de schimb.

Cu ajutorul unor programe sofisticate, specialistii nostri în vânzãri identificã rapid si precis piesele auto solicitate de clienti, în functie de datele masinii, dar si dupã modelul prezentat. De asemenea, onorãm cu mare seriozitate cererile venite si chiar livrãm piesele la sediul indicat de client, prin intermediul serviciilor rapide specializate.