Acasa
Kit flansa amortizor fata cu rulment amortizor Peugeot 307 si Citroen C4 producator SACHS
Cosul de cumparaturi este gol  
Produse
 
ALFA ROMEO
BMW
CITROEN
DACIA RENAULT
DAEWOO
FIAT
FORD
HONDA
IVECO
MERCEDES
OPEL
PEUGEOT
RENAULT
VAG VOLKSWAGEN PORSCHE AUDI
ACUMULATORI AUTO
ACCESORII AUTO
BECURI AUTO
CURELE TRANSMISIE
ULEI
ALTE PIESE

Despre noi
S.C. FLORYAD PROD COM SRL

    

    Este una dintre primele companii profesioniste de piese de schimb autohtone si strãine din România, înregistratã la Registrul Comertului sub numãrul J40/24292/15.12.1994.

     Înfiintata în 1994, compania noastrã are o bogatã experientã în desfacerea de piese auto de schimb pentru masini autohtone si strãine.

     Raportul calitate-pret pe care l-am oferit de-a lungul timpului, ne-a ajutat sã ne consolidãm o reputatie excelentã si sã ne formãm un cerc larg de clienti fideli, dar si un numãr mare de colaboratori, începând de la proprietarii - persoane fizice - de autoturisme si pânã la marile companii.

    Comercializarea de piese auto de prim montaj, garantate prin certificate de calitate precum si profesionalismul si experienta noastrã în vânzarea corectã a acestor piese, promptitudinea si seriozitatea cu care onorãm orice comandã, ne recomandã ca fiind una dintre cele mai bune companii de pe piata româneascã de piese auto de schimb.

      Cu ajutorul unor programe sofisticate, specialistii nostri în vânzãri identificã rapid si precis piesele auto solicitate de clienti, în functie de datele masinii, dar si dupã modelul prezentat. De asemenea, onorãm cu mare seriozitate cererile venite si chiar livrãm piesele la sediul indicat de client, prin intermediul serviciilor rapide specializate.

Cauta

Cauta si comanda

Utile

Magazin de piese, componente, materiale si accesorii auto originale si aftermarket, cu program de LUNI pana VINERI intre orele 9,00 - 19,00 acum si online.
In fiecare zi la dispozitia clientilor :).


Va asteptam!
CHELTUIELI TRANSPORT 15,00 LEI in BUCURESTI la comanda de minim 50 lei,si 25,00 LEI in oricare oras din ROMANIA ,la o comanda minima de 150 lei, si dimensiuni colet Lungime 50 cm , latime 50 cm , inaltime 40 cm cu greutate maxima de 5 kg numai in raza de acoperire a curierului

LINK-uri utile
Motor de cautare
Aplicatii IT
  Termeni si conditii   Cum comand?   Ajutor   Intrebari frecvente
 
Copyright © FLORYAD PROD COM 1994-2019 | Toate drepturile rezervate adminwebmail

sansa.ro